Houten Kop

Oorsprong: Houten Kop is een hedendaags recept van en door een echte Zelenaar. Brouwerij Strubbe brouwt naar aloude traditie op een echte ambachtelijke wijze. Wat borg staat voor kwaliteit.

Ingrediënten: De samenstelling bestaat uit verschillende graansoorten, mouten en onze eigen Belgische hop uit Poperinge. Het geheel is prachtig gearomatiseerd met een 12-tal zuivere en natuurlijke kruiden, waarvan sommigen volgens middeleeuwse literatuur een geneeskrachtige werking hebben. De artisanaal geroosterde gerstemout geeft op natuurlijke wijze zijn amberkleurige uitzicht. Een drievoudige gistingsproces bezorgt het bier een eigen karakter qua smaak.

Eigenschappen: Houten Kop wordt best koelkast-fris geschonken. Voor liefhebbers van bier op keldertemperatuur zal het aroma meer geprononceerd zijn.
Krachtig inschenken om een prachtige schuimkraag en een kristalhelder bier te verkrijgen. Wenst u meer smaak en een toemaatje voor uw gezondheid, neem dan het bodempje vitale gist mee (gekend om zijn natuurlijke invloed op het menselijke organisme).
Proef het op elk moment van de dag. Durf het in de keuken te gebruiken, een marinade met Houten Kop doet wonderen ... en je krijgt er beslist geen Houten Kop van !!!

Verpakking:


Bewaring:
1 jaar

Brouwerij Stubbe - developed StudioEmma